search icon

Любопитно

Любо Нейков: Без "Козел Вувузел" и Поли не ходя за риба

БТВ "Комиците" спретнаха страхотно шоу

Както винаги, страхотно шоу спретнаха актьорите от предаването на БТВ „Комиците” – Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и Петьо петков – Шайбата, в петък вечер.

Мястото на сцената те споделяха с поп певицата Галя, хип-хоп изпълнителите Кристо и Dee, Дони и Нети и момчетата от „Козел Вувузел”, които нашумяха с парчетата „Джабулани кючек” и „Октопод ръченица” през лятото на 2010.

С тях бе и младата изпълнителка Поли, която изпълни женските вокали в двата хита.

По време на предаването изпълнителите от групата представиха новото си парче „Бира, скара, Че гевара”, което се очертава да бъде доста харесвано от почитателите на хип-хоп музиката.

*Боби от групата и Поли

Представяйки гостите в това издание на „Комиците” актьорът Любо Нейков, в ролята на Никулчо Сомов, сподели, че много обича да ходи с музикантите от „Козел вувузел” на риба, защото с тях непрекъснато положението било „само песни и танци”, което карало рибките да изплуват от водата и да скачат директно в тигана, казвайки: „Ами не може такава хубава музика и студена биричка, а да нямате мезе”.

Напоследък групата „Козел вувузел” намали медийните си изяви. Това, обаче не означава, че ще спира с проектите. Певицата Поли определено е решена да предложи нещо ново на публиката съвсем скоро. Лятото идва, а с него и изненадите!