search icon

Любопитно

Ромина Андонова не иска да се раздели с короната

Миската се радва, че ще обръща повече внимание на себе си

Настоящата „Мис България 2010“ Ромина Андонова съвсем скоро ще предаде короната на следващата претендентка за престижната титла и самата тя споделя, че този факт буди много противоречиви чувства у нея.

„Става ми много тъжно, колкото повече наближава този момент. Дори когато присъствах на един от кастингите, ми се насълзиха очите“, призна красавицата пред bliasak.bg.

„Ако не беше агенция Visages и титлата Мис България, нямаше да имам възможността да създам толкова контакти и да натрупам такъв опит, чрез отговорностите и задълженията, които имах. Получих все ценни уроци, научих какво е радост, успехи, борба, самооценка, както и злоба, завист и предателство“, сподели ни още Ромина Андонова.

С умиление брюнетката си спомни за конкурса „Мис Свят“, който описа като приятно предизвикателство. „Сега, когато посещавам различни държави, знам, че има поне един човек, когото познавам“, развълнувано обясни миската. От друга страна тя заяви, че се радва, че отсега нататък ще може да обръща повече внимание на себе си и на близките си хора, които през изминалата година били оставени на заден план.

Свързани новини