search icon

Любопитно

Вики от "Мастило" стана булка (снимки)

Красивата певица засне елегантна фотосесия

Над 140 модни решения за сватбения тоалет предлагат страниците на новия брой на сп. "Булка".

Вики от група "Мастило" облече част от роклите, позирайки в ексклузивната фотосесия.

На корицата тя е с елегантна рокля с висока талия, изпълнена от естествена коприна и изцяло покрита с италианска дантела.

Закачлив акцент е ефектният колан с ръчно солирано цвете от органза в комбинация с ефирен шал.

Освен с гореща лятна корица, изданието изненадва и с любопитни решения за празника в това така романтично, топло и красиво време, пише vesti.bg.

Ярки багри
Свежите цветове са на фокус, става ли въпрос за лятна сватба. На мода са изтънчените, по-сдържани оттенъци на ярките багри. Опитайте да се ограничите само с два тона при оформянето на празничната зала, което ще ви гарантира естетика на пространството. Изберете един цвят, който да е вашето "ярко петно".

Прекрасно решение може да бъдат оранжевите покривки. Вместо да използвате пъстри растителни композиции, украсете празничните маси с няколко цветчета в един нюанс. Създайте хармоничен образ. Актуални са слънчевите и нежните оттенъци - розовото, фуксията, малиновото, жълтото, оранжевото.

Необикновени покани
Елегантните покани в кремаво-черната гама, изпълнени на висок печат, продължават да са хит. Но, ако мечтаете за оригинално решение, лесно ще го намерите. Достатъчно е да погледнете по нов начин на традиционните цветови решения.

Например, вместо да използвате букви в цвят фуксия на бежов фон, поръчайте златист надпис на ярко розова хартия.

Не забравяйте и материала, на който да бъдат изпълнени поканите ви. Най-горещата тенденция на сезона е да ги отпечатате върху тъкан. Така те ще станат аксесоар, който ще е пълноценен елемент от летния ви празник.

Естествени композиции
Цитрусовите плодове, изрязани в интересни форми, ще се превърнат в забавна украса в топлия сезон. Това е неочаквано и естетично решение. При приготвянето на цветните композиции помолете флориста да използва диня, за да създаде оригинален, весел и "сезонен" образ.

Друга алтернатива е да се обърнете към екологичните материали. Изберете дървени вази или поставки от трева и мъх, които да придадат на композициите обемен и естествен вид.

Еко подаръци за гостите
Зелената тенденция набира скорост в подаръците за гостите. На мода са екологично чистите продукти. Изборът им ще е особено логичен, ако церемонията ви е на открито и използвате даровете на природата за естествени декорации.

Раздайте на приятелите и роднините си ароматни треви, посадени в миниатюрни саксийки. Достатъчно е да им сложите цветни ленти, красива хартия и те ще изпълняват ролята на украса.

Нови теми
Плажните и градинските церемонии са най-разпространеното решение за лятото. Искате ли да сте оригинални, създайте собствена версия на тези обичайни мотиви. Когато избирате тема за сватбата си спомнете любими места.

Украсете помещението с елементи, които да ви напомнят за романтично изживяване. Ако става въпрос за горска хижа, обърнете се към планинската тематика. Интересна идея е да пресъздадете мястото, където ще прекарате медения си месец. Или поне къде мечтаете да го направите.

Вижте фотогалерия:

Виктория Терзийска за сп. Булка, лято 2011

Снимки: Диляна Флорентин за сп. Булка

Свързани новини