search icon

Top stories

Ники Кънчев прекръсти Джуджи

На партито по случай 10-ия рожден ден на "Стани богат" той нарече колежката си от "На кафе" Джиджи

След като миналата година Ники Кънчев по грешка прекръсти фолк певицата Емануела на Андреа, ТВ водещият отново сгафи с женските имена.

На партито по случай 10-ия рожден ден на предаването „Стани богат“ в столично заведение, той нарече колежката си от „На кафе“ Джиджи, вместо Джуджи.

Лъчезарната приятелка на Гала, разбира се, прие недоразумението с усмивка и нямаше нищо против всички присъстващи да се обръщат към нея с новото й име.

Джуджи беше една от звездите на Нова телевизия, които Ники Кънчев изкара на сцената и им зададе по два „много трудни“ въпроса от „Стани богат“.

Участниците можеха да ползват един единствен жокер – подсказване от присъстващите гости, които не спираха да подвикват верните отговори.

*Джуджи (Снимка: Bulphoto)

Самият Ники Кънчев загатваше на колегите си кой точно отговор да посочат и на шега няколко пъти повтори, че в „Стани богат“ всичко е нагласено.

Най-атрактивните звезди, които се включиха в играта, бяха актьорът Георги Мамалев и екс волейболистът Любо Ганев, които отговаряха на въпросите заедно.

Купонът уважиха още брадърката Зейнеб, Мис България 2009 Антония Петрова, Юлияна Дончева и половинката й Стъки, фронтменът на група „Сигнал“ Данчо Караджов и съпругата му и други.

На финала на партито Ники Кънчев и шефката на Нова телевизия Светлана Василева разрязаха празничната торта, пише bliasak.bg.

Свързани новини