search icon

Звездите

Мария: На фитнес и на кафе

Ще ви направя съпричастни с още един мой ден, в който както винаги имаше много динамика

Здравейте! :) Ще ви направя съпричастни с още един мой ден, в който както винаги имаше много динамика.

Ходя на фитнес 3, 4 пъти в седмицата. Изпращам Марая за детска градина и отивам към залата около 09:30 ч. Понякога преди фитнеса събирам тен в солариума. Едната седмица съм на кардио, другата редувам долна и горна част, следващата два пъти крака и един път горна част. Правя малки паузи и много повторения. Така човек същевременно е слаб, но и релефен.

В края на всяка тренировка винаги правя коремни преси, странична част и 10 минути бягане на пътеката.

Обичам да си похапвам всичко, но за да съм във форма се налага да се ограничавам. Имам само един ден, в който ям всичко забранено - хляб, картофи, сладко... Той винаги е седмия ден от седмицата. През останалото време следя стриктно хранителния си режим. Ето един примерен ден от него...

За закуска не ям нищо. Пия кафе с мед или фреш с мед. За обяд похапвам риба със салата, пилешко със салата или телешко със салата. Пия естествено газирана вода, която разгражда мазнините в организма.

Привечер ям кисело мляко - обикновено или с фибри, които са много полезни. В късния следобед може да пия безкофеиново кафе с мед или чай с мед.

Когато ми се яде сладко, ям протеинови десерти за спортисти - вафли или бисквити. Те са много хубави, защото заместват храненето и засищат организма.

За вечеря ям голяма салата и много плодове, които имат естествени захариди и както знаете са изключително полезни.

В петък, след тренировката ми, се обадих на Весела Тотева, за да пием кафе и да си поклюкарстваме по женски. Естествено, не пропуснах да мина през бутика й, за да пробвам тоалетите й от новата колекция, тъй като нямах възможност да бъда на нейното ревю, защото имах участие в Банско.

Желая ви хубава и усмихната седмица... До скоро...

Свързани новини