search icon

Звездите

Люси се мисли за стара

„Тежат ми нещо годинките… Наближавам трийсетина и не се чувствам добре“, проплака певицата

Люси Манолова навърши 27 години на 29 април. Победителката от конкурса „Стани поп фолк звезда“ не се срамува от възрастта си, но пред „Нов фолк“ сподели, че преди две-три седмици се позамислила.

„Тежат ми нещо годинките… Наближавам трийсетина и не се чувствам добре“, проплака певицата.

Те вече е направила равносметка на всичко, което е постигнала до тук в живота си. „Напълно съм доволна от себе си, особено през последните две години. Благодаря на Бог за дарбата, която ми е дал, и че посредством нея успях да направя толкова неща за себе си и да се чувствам добре“, казва още Люси пред музикалното списание.

Преди седмица изпълнителката представи новата си песен в „Шоуто на Слави“. Парчето „Хайде, дръж“ е по музика и аранжимент на Милен Делов. Текстът отново е дело на Лора Димитрова, която миналата година написа и безспорния хит „По ръба“, който певицата изпълни в дует със Слави Трифонов. „Сега обмисляме какъв да е клипа, съвсем скоро ще го снимаме. Много ще се радвам и много искам клип, защото така със сигурност ще е по-въздействаща, отколкото ако само я слушаш“, разсъждава брюнетката, пишат от kliuki.bg.

Свързани новини