search icon

Звездите

Галена: Бих изтрила порно клипчето

Фолк дивата Галена беше пределно откровена пред водещия Росен Петров.

Фолк дивата Галена беше пределно откровена пред водещия Росен Петров.

Тя без колебания призна, че порно клипчето, което се появи в интернет в началото на кариерата й и е помогнало, но ако има вълшебна гума би го заличила напълно.

Екипът на Росен Петров беше подготвило серия от изненади за фолк певицата от Смядово. Първата беше включване в ефир на нейната приятелка и популярна певица Емилия. Колежката на Галена разказа как са се запознали преди 10 години и призна, че покрай децата си и майчинството са се сближили повече. Сега двете фолк певици са добри приятелки и подготвят съвместна фотосесия.

Следващата изненада в списъка беше видеото с двамата най-любими мъже на Галя - синът й Стефан и годеникът й Галин. Галин призна, че и двамата не са подозирали, че връзката им ще прерастне в нещо толкова сериозно. Те планират второ дете, но след време. Галена беше много трогната, а Росен Петров не пропусна да я попита това ли е мъжът на живота й. "Да! Определено, да! След като имам дете от него! Ние взаимно се обичаме", кратко и ясно обобщи певицата.

Последната изненада беше учителката по музика на Галена от началното училище - г-жа Бошниакова. Според нея Галя не показва целия си гласов потенциал в поп фолк парчетата, които изпълнява. Тя помоли някогашната си ученичка да записва и фолклорни парчета и скоро да я зарадва с цял фолклорен албум. Галена издаде, че вече работи по такъв проект и най-вероятно до края на годината дискът ще е факт.

Галена отрече твърдението, че не могат да бъдат намерени приятелки в поп фолк жанра. Тя има чудесни отношения с Емилия, Преслава и други свои колежки. Друго, което тя отрече е, че има постоянни спорове между тях. Галена се определя като безконфликтна личност - досега тя не е имала спорове нито с колежки, нито с композитори, текстописци и т.н.

Едно от малкото неща, които Галена би заличила от историята на живота си всъщност е порно клипчето, което според много хора даде летящ старт на кариерата й. Ако имах гумичка, това е нещото, което бих изтрила напълно! - категорична беше Галена.

В близките 10 години тя се надява да има възможността и късмета да продължава да радва хората, да има още едно детенце и да продължи да се развива! Тя призна, че не прави толкова дългосрочни планове, защото така би изпуснала хубави моменти в настоящето, пишат от Blife.

На финала екипа на предаването я впечатли с традиционния колаж, който й бяха подготвили - тя и Галин пред табелата "Добре дошли в Лас Вегас", облечени като младоженци. Галена много се забавлява понеже на снимката са направили Галин доста по-висок отколкото е всъщност!

Свързани новини