search icon

Любопитно

Big Sha урежда мацки на Ja Rule, прави мини конкурс във Facebook

Момичета пускат снимки, а Шамара ще избере една от тях, която ще има възможност да се докосне до Ja Rule

Варненският рапър Big Sha урежда красиви момичета, които да се въртят около звездата Ja Rule. Той обаче не играе ролята на сводник, а просто поканил американеца на участие у нас. 

След като обявил, че на 4 май Ja Rule ще изпълни едни от най-големите си хитове в столичен клуб, телефонът на Big Sha буквално прегрял от звънене.

Всякакви познати и приятелки на родния рапър потърсили съдействие от него, за да могат да си уредят среща с чуждата звезда.

„Ще го водя на вечеря преди участието му и тогава ще взема и някоя приятелка. Той има много фенки у нас“, издаде Big Sha пред bliasak.bg. 

*Big Sha

Заради големия интерес, който предизвикала появата на Ja Rule у нас, Мишо решил да си направи и мини конкурс в страницата си във Facebook, където момичета да пускат снимки и той да избере една от тях, която да има възможност да се докосне до рапъра... 

Дали това беше само шега от Шамара, не е ясно. Сигурно е само, че Ja Rule ще пристигне в България само след няколко дни и феновете му ще могат да му се порадват за няколко часа.

*Ja Rule (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Свързани новини