search icon

Top stories

Гаджето на Виолета Марковска я бие?

Според нейни колежки, актрисата редовно идвала на снимки посинена

Новината, че младата българска актриса Виолета Марковска е подложена на системно физическо насилие, е основна тема на разговор в шоу средите.

Виолета, която нашумя покрай участието си във филма „Шивачки”, а в последно време радва телевизионните зрители с ролята си в сериала „Столичани в повече”, отричала тези слухове да са истина, но начина, по който изглеждала, бил по-красноречив в сравнение с думите й, пише kliuki.bg.

Според нейни колежки, Марковска редовно идвала на снимки посинена, пише Агенция Блиц. Белезите, които тя безуспешно се опитвала да прикрие с дрехи и всевъзможни мазила, си личели най-вече по ръцете и краката – все едно някой така я бил стискал, че щял да я счупи.

По лицето Виолета нямала следи от побой, което правело задачата й да отрича факта, че е малтретирана, по-лесна.

*Виолета Марковска

Според запознати от съвсем скоро талантливата актриса, която преди време беше част и от танцувалното шоу „Dancing stars”, била интимна с млад бизнесмен със значителни финансови възможности.

Той притежавал луксозно жилище в един от скъпарските столични квартали, точно в подножието на Витоша.

Именно заради тези му очевадни материални възможности Марковска продължавала да е с него, въпреки че си позволял да й посяга, коментират клюкарите зад сцената и допълват, че майка й има немалка роля за това.

Свързани новини