search icon

Любопитно

Лепа Брена весели баскетболни шефове

Лепа Брена, бе забелязана да излиза от хотел Aleksandar Palace в Скопие в компанията на председателя на НС на "Еврохолд България" Асен Христов

Една от най-известните певици на Балканите - Лепа Брена, бе забелязана да излиза от хотел Aleksandar Palace в Скопие в компанията на председателя на НС на "Еврохолд България" Асен Христов, предава в. "Монитор".

Двамата са отседнали в петзвездния хотел по различни поводи. Певицата имаше концерт в македонската столица, а фирмата на Христов е основен спонсор на приключилата в Кавадарци баскетболна Балканска лига. Двамата бяха спипани от пратеника на BGbasket.com в добро настроение и разположение на духа.

Лепа Брена, чието истинско име е Фахрета Яхич и е родена в босненския град Тузла, е свързана със спорта. Тя е женена за бившия тенисист номер 1 на Югославия Слободан Живойнович.

В младежките години се е занимавала с лека атлетика и веднага след като е разбрала, че един от най-добрите маратонци на България за всички времена е в хотела, е поискала да се срещне с него.

В Aleksandar Palace е отседнал и специалният гост на финалната четворка на Балканската лига, един от най-добрите баскетболни треньори в Европа в последните години - Пини Гершон. Бившият национален селекционер на България бе в компанията на крупен израелски бизнесмен, който е бивш военен пилот. Двамата заедно с Асен Христов имаха и среща с президента на Македония Георге Иванов.

Свързани новини