search icon

Звездите

Азис: Яжте ми... !

Кралят на поп фолка Азис показа за пореден път, че задръжките му отдавна ги няма

Кралят на поп фолка Азис показа за пореден път, че задръжките му отдавна ги няма.

Изрусеният чалгаджия се изцепи в социалната мрежа Фейсбук като по възможно най-махленския начин напсува потребител, който си позволил да го критикува публично.

Повод за грозната свада станал коментар от потребител, който явно не харесал снимка на Азис в прегръдките на Наталия Гуркова и Цеци Красимирова. Мургавият певец сам качил фотоса, но той не предизвикал всеобща радост в онлайн пространството...



Наглият певец не се посвенил да покаже най-цветистите реплики, които знае и се впуснал във вулгарна словесна битка. Коментарът, който отприщи простотията на изпълнителя е следният: "Поне не се излагайте пред хората, приличате на наркомани".

Това сравнение и ироничният съвет дотолкова подразнили Азис, че отговорът му далеч преминал границите на благоприличието. "Да ни ядеш наркоманските пу*ки барабар с к*ра ми!", отвръща чалгаджията от Костинброд без капка срам, пише в. "Уикенд".

Последвала цяла вълна нецензурни коментари, а надпреварата за по-просташка обида отвратила някои от феновете на изпълнителя. Явно Азис не могъл да приеме факта, че някой си позволява да сипе критики на собствената му страница във Фейсбук и избухнал с цветистите фрази.

Източник: lifestyle.bg

Свързани новини