search icon

Звездите

Кристина Агилера имитира орална любов на нови компрометиращи снимки

Над сто лични снимки на поп звездата са обявени за продан

Над сто лични снимки на поп звездата Кристина Агилера са обявени за продан, след като певицата случайно забравила в стаята си в хотел във Франция мемори картата на фотоапарата си.

В редакцията на Radaronline анонимен източник е изпратил скандалните снимки, с намерението да им намери купувач. От сайта твърдят, че на част от кадрите се вижда как Кристина и гаджето й Матю Рътлър интимничат - прегръщат се и се целуват на различни места, които са посетили, а на други лежат заедно в легло.

Освен романтичните фотоси, има и скандални снимки от моминското парти на Никол Ричи, на които двете звезди се наливат с алкохол и позират с надуваема секс кукла – мъж.

На други Кристина имитира, че прави орална любов на неразпознат мъж който държи секс играчка, а също и на банан покрит с шоколад. Снимала се е с 2-ма голи стриптизьори, танцува върху маса и позира преди и след да бъде гримирана.

*Никол Ричи и Кристина Агилера

*Матю Рътлър и Кристина Агилера

Припомняме:

През декември миналата година в мрежата лъснаха голи фотоси на Кристина. Тогава адвокатът й обяви, че кадрите са били откраднати от електронната поща на изпълнителката.

Вижте фотогалерия:

Хакер пусна пикантни снимки на Кристина Агилера в Интернет

Свързани новини