search icon

Любопитно

Не Ники Михайлов, а тайнствен бизнесмен топли леглото на Алисия?

Певицата решила да крие истината за интимния си живот

Не случайно бившата на Валери Божинов нито отрече, нито потвърди, че настойчиво спряганият за неин нов и настоящ любовник е Николай Михайлов.

Напоследък става ясно, че певицата е решила тотално да завоалира личния си живот и внимателно да крие истината за интимния си живот, използвайки за това Ники, пише kliuki.bg.

Желанието й е да запази по този начин непокътната любовта на живота си, каквато смята, че е и последната, с тайнствен бизнесмен.

Наистина Алисия преди време е имала кратък флирт с футболиста Ники Михайлов, но много скоро станало ясно, че това е временно увлечение и по-скоро някакво желание да нарани Валери Божинов и новата му любима – Николета Лозанова.

*Ники Михайлов (Снимкa: niki-mihaylov.com)

Най-близките й споделят, че в момента Алисия наистина отново и истински е влюбена, но не във вратаря на Твенте и Националния, а в солиден бизнесмен, търговец на козметика.

Певицата желае отношенията им да стигнат до фаза, в която различни слухове и спекулации да не могат да ги разрушат. Затова се е зарекла да не споделя нищо за личния си живот.

Интересното в новата й връзка е, че бизнесменът отдавна е бил привлечен от Алисия, но се е съобразявал с това, че е обвързана жена и не си позволявал да я ухажва.

Тази галантност най-вече впечатлила изпълнителката и тя се мъчела да бъде на нивото на новия си любим.

*Алисия

Вижте видео:

Алисия - Той не е за мен

Свързани новини