search icon

Top stories

Крис Браун избухна след въпрос за Риана, счупи прозорец (снимки + видео)

В интервю за Good Morning America му зададоха въпрос за побоя над певицата, вместо да обсъждат новия му албум

Крис Браун счупи прозорец с помощта на стол и разкъса блузата си по време на обзелия го бяс при гостуването му в Good Morning America, пише "Дейли мейл".

Музикантът, който ще навърши 22 години през май, изпадна в ярост, след като телевизионната водеща Робин Робъртс на живо в ефира на предаването повдигна въпроса за нападението над бившата му приятелка Риана през 2009-та.

Когато водещата го постави натясно с въпрос относно статуса на ограничителната заповед, която поп звездата издейства, той стана осезаемо неспокоен и се опита да отмине въпроса с думите: "Това не е от съществена важност за мен към момента."

„Ограничителната заповед, която Риана си издейства вече е премахната, виждали ли сте се оттогава. Били ли сте в обкръжението един на друг?” – позаинтересува се Робъртс.

Певецът отвърна – „Не точно. Това вече не е от съществена важност за мен. Що се отнася до тази ситуация – мисля, че вече съм на друга страница в живота си.”

„Днес е денят, в който излиза албумът ми, така че съм изцяло фокусиран върху това. Нека всеки си го вземе.”



*Напрегнат: Певецът стана видимо неспокоен, когато водещата Робин Робъртс повдигна въпроса за бившата му приятелка по време на интервюто

Когато обаче водещата повдигна темата за пореден път, Крис отново се опита да рекламира новия си албум F.A.M.E с думите: 

"Изцяло се фокусирам върху албума."

„Албумът ми е нещото, за което исках да споделя, а не за неща случили се преди две години.”

„Музиката е моето бягство, помага ми да достигна до феновете ми. Въобще не ми пука какво си мислят другите.”

Браун бил толкова разярен от зададените му въпроси, че след като изпял, както било по сценарий песента си "Yeah 3x", изхвърчал ядосано от сцената.

*В промоционален етап: обезпокоената звезда промотира новия си албум F.A.M.E.

Той започнал да крещи и според запознати изпотрошил плътния прозорец в гримьорната си, като парчета стъкло се посипали и по улицата отдолу.



*Щети: 21-годишният изпълнител разбил прозореца на гримьорната си

Екипът от гримьори и коафьори извикал охраната, но Браун вече бил успял да напусне с гръм и трясък студиото на ABC, намиращо се на Таймс Скуеър в Ню Йорк.

„Не можехме да повярваме на очите си, Крис Браун буквално откачи! Всички се уплашихме, защото той не изглеждаше нормален в този момент! Наложи се да повикаме полиция“, разказва човек от екипа на сутрешния блок.

Шефовете на телевизията в момента обмислят дали изобщо да допуснат Крис да се появява в техния ефир отсега нататък - "Поведението на Крис Браун е недопустимо, независимо колко голяма звезда е.“



*Подивял: Крис Браун изскочи от студиото на Good Morning America в Ню Йорк без тениска след пристъпа му на бяс

След инцидента той написа в Туитър – „ Няма да позволя на никой да продължава да нищи тази част от миналото ми! Възхваляваме Чарли Шийн и други знаменитости за болните им изпълнения!”

В последствие обаче, той премахна съобщението и написа:

„До всичките ми фенове – този албум е само и единствено за вас! Всички други са ми дотегнали! Честно! Обичам екипа си! Благодаря на всички вас, които подкрепяте музиката ми! "



*Парчета счупено стъкло: улицата под прозореца на гримьорната беше отцепена от охраната



*Бърза поправка: работници възстановиха прозореца този следобед

Непосредствено след шоуто Робъртс написа в Туитър : "Естествено, че беше интересно предаване. Самата аз все още премислям случилото се. Едва вторият ми ден в Туитър, чудя се какво ли ще ми донесе утрешният ден.”

Източници, приближени до водещата на Good Morning America, която интервюира Браун за инцидента и през ноември 2009-та твърдят, че той и е дал съгласието си да бъде разпитван относно случилото се по време на шоуто.



*След „бурята”: Робъртс, заснета да напуска сградата на GMA след интервюто, окачестви сутринта си като „интересна”

От ABC News коментираха по повод инцидента :”Както всякога задаваме въпроси, които са уместни и актуални, точно това направихме в интервюто с мистър Браун.”

Припомняме, че съдия в Лос Анджелис премахна миналия месец ограничителната заповед срещу Браун, позволявайки му да контактува с 23-годишната Риана, при положение, че не я „тормози, безпокои или накърнява спокойствието й.”

Ограничителна заповед трябваше да държи Браун на най-малко 50 ярда от изпълнителката на Umbrella, а ако и на двамата се налагало да присъстват на едно и също събитие, разстоянието се редуцирало до 10 ярда. Освен това, след нападението Браун беше осъден на 5 години пробация и повече от 1400 часа обществен труд. А през декември той приключи с наложените му от съда уроци, посветени на домашното насилие.


*Нападението: Браун беше осъден на пет години пробация и обществен труд, вследствие на нападението му над Риана през февруари 2009-та

Все още не е ясно дали този инцидент ще има законови последствия с оглед на това, че Браун е все още в пробация.

Дори и да е бил притеснен, певецът не позволи това да стане видно, докато беше на посещение в New York Opera Gallery  само часове след предаването по GMA. Той беше усмихнат, облечен в дънки, тениска, жилетка и с черни очила.



*Крис съумя да се усмихне, на посещението си в Opera Gallery в Ню Йорк, само часове след телевизионното фиаско



*Без да издава признаци на напрегнатост: Браун изглеждаше в учудващо добро настроение, докато си говореше с приятели в галерията

След нападението, което се случи в навечерието на наградите "Грами" преди две години, Браун положи усилия да възстанови авторитета си. Някога бляскавата кариера на певеца беше сериозно опетнена. Албумът му Graffiti, който излезе на пазара няколко месеца след случката не се радваше на добри продажби.

Въпреки това, наскоро той постигна обещаващ успех като песента му "Deuces" се настани на първо място в класациите за R&B хит за миналата година, а "Look At Me Now" е понастоящем на 12-то място в класацията Billboard Hot 100.

Преди участието си в GMA той имаше поява и в Saturday Night Live на NBC. А следващата седмица е планирано да се появи за изпълнение в Dancing With the Stars по ABC.

Вижте фотогалерия:

Свързани новини