search icon

Звездите

Ангел: Хората около мен знаят как съм тръгнал, как съм се борил

"Искам един спокоен живот, един нормален живот, задоволен. Не искам на всяка цена парите"

Ангел, когото всеки фен на фолка познава като едни от най-веселите и позитивни изпълнители, разкри пред слушателите на радио "Сигнал плюс" кои са били най-трудните моменти в живота му.

"Всеки си има трудни моменти в живота и трябва да се бори сам! Единствено сам и да си гледа целите и мечтите. Ако ходиш и се оплакваш на всеки, ще кажат : "Гледай го какво ходи и хленчи на всеки" - споделя певецът в токшоуто "Открит микрофон" с Емилия Стоянова, пише signal.bg.

Ангел не крие как с много труд и упоритост е постигнал своите първи успехи като изпълнител и е категоричен, че не разчита само на талант, но и на много постоянство.

"Осем - девет години имам само по кръчми, с оркестър. Не казвам, че съм бил уникалния певец, най-добрия... Аз съм се учил през това време. Аз нямам тази дарба, като някои други изпълнители - раждат се и го имат. Давам пример с Джордан - на него си му е вродено. Той си има глас, адски талантлив е, адски пее. При мен има дарбата, има гласа, но е изисквало време - да работя, да работя, да се уча. Тепърва още се уча" - обяснява изпълнителят, който вече се нареди сред известните фолк певци, въпреки силната конкуренция в жанра.

"Хората около мен знаят как съм тръгнал, как съм се борил. Аз съм човек, който се е борил в живота сам и всичко съм постигнал сам. Променят се тези, които нищо не са направили сами. Славата им идва изведнъж и не знаят къде се намират, не знаят как да я задържат и какво да направят" - обяснява изпълнителят.

Ангел поначало е веселяк и не иска да натоварва никого с тежките моменти, които е имал и за първи път позволи да надникнем по-дълбоко в душата му. Оказа се, че и той, като повечето българи, не е галеник на съдбата.

"В най-трудния ми момент, когато почнах с договори и фирми, майка ми тогава почина от катастрофа. Сам съм се справял и сам съм се мъчил. Сам съм си правил песните и съм работил. При миналото интервю казаха хора - работил съм на сергия на пазара - плод и зеленчук. Парите, които съм изкарвал, съм ги влагал в песни и клипове, и не ме е срам от това" - споделя развълнуван Ангел и е сигурен, че популярността не може да го промени като отношение към хората.

"Всяка една песничка знам как съм я изкарал, какво съм направил и как съм го постигнал, така че няма как да ме промени. Както в момента съм на върха, сега или след половин година, така изведнъж ще падна и хората няма да ме знаят. Няма да имам приятели, няма да имам на кой да се опра и да ми помогне. Често мисля за това... как да не го мислиш. Сега си някой, утре падаш... А на мен това ми е мечта, това ми е пътят в живота, това искам да следвам и ако това го изгубя, аз къде отивам... За това искам да имам приятели, да съм земен и много различен от всички колеги" - разкрива душата си певецът и подчертава, че много държи на приятелите си.

В днешния меркантилен свят и особено в света на шоубизнеса, където обезателно трябва да се похвалиш с брандовете, по които си падаш и сумите, които харчиш за лустросания си имидж, мнозина биха се изненадали от житейската философия на младия изпълнител.

"Искам един спокоен живот, един нормален живот, задоволен. Не искам на всяка цена парите. Те са от значение - ако ги нямаме, не можем да живеем. Не знам колко пари имам в момента в джоба, не си правя сметката до стотинка. Дори 5 лева да имам, аз се радвам, че ги имам" - казва Ангел.

На него можеш да се довериш, можеш да си сигурен, че поеме ли ангажимент, ще устои на думата си, независимо от изпитанията, които му поднася съдбата.

"В деня, в който ми казват, че майка ми е починала в катастрофа, аз бях с Анна, колежката ми. Бях поел ангажимента да я закарам до Козлодуй за участие и да ú бъда озвучител. Толкова кофти ми беше.... ревеше ми се... плачеше ми се... не знаех къде се намирам. Помолих се на шефката да го направим на една част участието. Тя каза, че не може, а аз трябваше да пътувам за Ямбол. Направихме го на две части... Добре, че беше Анна, говорихме си в колата, беше плътно до мен. Върнах се. Оставих я. Взех сестрите ми, баща ми и наново за Ямбол... Това не всеки човек може да го направи! Може би след като майка ми почина, ми липсва най-много, защото знаех, че повече никога няма да я видя" - разказва през сълзи Ангел.

Свързани новини