search icon

Звездите

Зара топли ложето на заможен политик от ГЕРБ

Моделката Зара, която има голям ищах към заможните господа, намерила заместник на бизнесмена Христо Сираков

Моделката Зара, която има голям ищах към заможните господа, намерила заместник на бизнесмена Христо Сираков.

Знойната девойка от Варна дължала охолния си живот на заможен политик от ГЕРБ. Депутатът й осигурявал всичко и дори спонсорирал задграничното обучение на брадърката, пише в. „Папарак“ в последния си брой.

Припомняме ви, че миналата година Зара замина за САЩ, където записа интензивен курс в Нюйоркската филмова академия. Тя бе категорична, че не е получавала пари от бившата си половинка Христо Сираков, тъй като не било редно.

След това се заговори, че самият милионер Васил Божков, който има дялове в сенчестите кътчета на българския бизнес, спонсорирал Зара, защото искал тя да осъществи най-голямата си мечта.

„Заминах за Америка, благодарение на един страхотен човек. Каза ми, че не му дължа нищо в замяна. Искам да допълня, че това не е Христо Сираков“, обясни още преди време бигбрадърката.

Сега става ясно, че Зарчето не се занимава с бизнесмени, които всеки един момент могат да фалират, а се цели по-нависоко – към онези господа с костюми във властта.

Гербаджията, който е хлътнал до уши по брюнетката, освен стабилни „джобни“, обещал на своята любовница и дипломатически пост зад Океана. Двамата планирали един ден да заминат в страната на неограничените възможности, като Зара освен примерна служителка, искала да бъде и актриса. Мечтата на девойката била да пробие в Холивуд и затова любовникът й не спирал да източва държавната хазна, за да осигури всичко на амбициозната си изгора.



Източник: razkritia.com