search icon

Звездите

Дрю Баримор ще е режисьор и продуцент

Дрю Баримор, който през 2009 година направи дебютът си като режисьор, отново ще застане зад камерата

Дрю Баримор, който през 2009 година направи дебютът си като режисьор, отново ще застане зад камерата, съобщи сайтът THR.

Освен режисьор носителката на "Златен глобус" изпълнителка е и продуцент на романтичната комедия How to Be Single.

Филмът разказва за събиранията и разделите на група жители на Ню Йорк, като проследява техните любовни истории за период от десет години, пише "Дневник".

Режисьорският дебют на 36-годишната актриса беше "Разбий, ги!", който излезе по екраните през 2009 година. В лентата Баримор изпълни и една от главните роли.

"Разбий, ги!" с мъка си върна вложените в него пари, като при инвестирани 15 млн. долара събра от кинопрожекции в цял свят 16 милиона.

Дрю Баримор е родена в градчето Кълвър сити (Калифорния) през 1975 година. Първата и значима роля е в "Извънземното" (E.T.) на нейния кръстник Стивън Спилбърг, когато е едва на седем.

Най-популярните роли на Дрю Баримор са в "Забранено за момичета", "Сватбата на певеца", "Целуни ме", "Лоши момичета", "Ангелите на Чарли", "50 първи срещи" и т.н. През миналата година актрисата получи "Златен глобус" за ролята си в сериала на НВО "Сивите градини".

Свързани новини