search icon

Звездите

Анелия очаква един ден с Коко да се съберат

"Човек не знае какво го очаква", мъдро разсъждава поп фолк певицата Анелия

"Човек не знае какво го очаква", мъдро разсъждава поп фолк певицата Анелия, когато пред нея застава въпросителната ще се съберат ли някой ден с бащата на дъщеричката й Коко Динев.

Въпреки това Анелия е твърдо стъпила на земята и знае, че в момента Динев е обвързан – той дели живота си с колежката й Емилия, от която има вече тригодишен син. Не желае и няма намерения да ги разделя, но ако един ден пътищата им повторно се пресекат и ако и двамата са свободни и готови за любов, то тя няма да противостои на решенията на съдбата.

Към този момент обаче брюнетката е свободна. След раздялата й с Мартин Данона тя е в очакване на новата тръпка, на новата емоция в живота.

Връзката й с Мартин така или иначе особено бъдеще нямала. Бащата на младото богаташче, откъдето идвали голяма част от финансовите му възможности, не бил навит синът му да се задоми с разведена жена с дете вече в първи клас, пишат от kliuki.bg.

От своя страна, и бащата на Ивон Коко Динев не желаел един недораснал още тешкар да се прави на родител пред малката.

Тръпката между Анелия и Данона за всеобщо щастие бързо угаснала, затова пред певицата застава въпроса А сега накъде? Към Коко или в неочаквана посока?

Свързани новини