search icon

Любопитно

Гаярдо: Роналдо е слаб любовник

Въпреки че от доста време не е заедно с футболната звезда Кристиано Роналдо Нереида Гаярдо продължава със своите словесните атаки към португалеца

Отдавна не бяха никнали новинки около Гаярдо, но ето, че тя напомни за себе си.

Въпреки че от доста време не е заедно с футболната звезда Кристиано Роналдо Нереида Гаярдо продължава със своите словесните атаки към португалеца.

"Това момче е пълен чекиджия. Знаеше наизуст десетки порнофилми, но въпреки това в леглото беше страхлив. Аз по принцип съм доста разкрепостена, обичам да правя секс на всякакви места. Но с Роналдо се чукахме само върху леглото му. Бих казала, че той е слаб любовник и никога не прави подобни неща без да се е намазал с лосион за тяло", изпорти бившия си любовник устатата испанка.

Нерейда подозира, че настоящата изгора на Кристиано, Ирина Шейк, е в спалнята му, водена единствено от егоистичните си интереси, пишат от blife.bg.

"Не мога да кажа дали тя е подходящата жена за Кристиано, той е имал много и само той може да го знае. Няма спор, че тя е една красива и умна жена. Връзката с толкова популярен футболист носи на Ирина само плюсове в кариерата й и тя прекрасно разбира това", продължава бившата на Кристиано.

"Не мисля, че е бременна. Това са само слухове. В момента нейната кариера е във възход и тя едва ли ще забременее точно сега. Но никога не се знае", продължава знойната испанка, която вече е шастлива омъжена.

"Иначе Кристиано е добро момче. Той е приятен, има страхотна физика и всички го знаят, дори тези, които не се интересуват от футбол. Но аз предпочитам живота, който водя сега, защото хората ме разпознават заради работата ми като модел, а не като "приятелката". Докато бях с него, позирах гола. Към днешна дата не бих го направила отново. Просто станах по-сериозна и по-трезвомислеща".

Свързани новини