search icon

Любопитно

И Бритни Спиърс под ножа

Бритни Спиърс мисли да се подложи на операция за вталяване на фигурата си

Бритни Спиърс мисли да се подложи на операция за вталяване на фигурата си, съобщава Lifestyle.bg

Певицата признава, че мрази да е на диета и чрез една операция може да си спести всички нерви и лишения покрай спазването на строг хранителен режим.

Пред сп. "Out" тя казва, че за нея диетата е адско нещо, което не пожелава на никого. "Когато стане време да свалям килограми, ще си помисля за операция", споделя блондинката.

Тези мисли се въртят в главата на Бритни, въпреки че в момента тя изглежда в перфектна форма. Тя обаче има проблем с вредните храни, защото някои от любимите й неща за похапване са кроасани, салдки и бонбони. Така например, през 2009, по време на нейното световно турне, тя качи повече от 6 кг. само за месец.

"Тя не мисли за калориите в храните, просто й харесва да си хапва. Обича мазна храна и сладки, но мрази плодове и зеленчуци", споделиха още тогава близки до нея наблюдатели.

29-годишната поп звезда сега се е подложила на диета, която ограничава калориите в храната й до 1 600 дневно, за да свали килограми. Освен мъките й с теглото и вредните храни, Бритни защитава и правата на хомосексуалистите. Наскоро тя заяви, че "отношението към хомосексуалните двойки трябва да бъде като към всички останали."

Свързани новини