search icon

Любопитно

Десислава ляга под ножа

Десислава продължава да работи върху усъвършенстване на визията си, пише вестник "Марица"

Десислава продължава да работи върху усъвършенстване на визията си, пише вестник "Марица", цитиран от kliuki.bg..

Фолкдивата имала пълно доверие на родната пластична медицина и щяла да легне под ножа в българска клиника.

Фолк певицата не се притеснява от разказите за ужасяващи инциденти и усложнения при подобни операции, заради което колежката й Емануела се размина на косъм със смъртта. Хирурзите, на които Десислава дължи чисто новия си бюст и чаровна усмивка, щели този път да поработят върху носа й.

"Ще го направя час по-скоро! Има нещо, което не харесвам в него, а смятам, че ако човек не е доволен от визията си, трябва да я коригира", обяснява гласовитата блондинка. Самата тя признава, че носът всъщност не й създава проблеми - нито е крив, нито има гърбица, но предпочитала да бъде с друга форма.

Сексбомбата е амбицитрана на всяка цена да докаже, че е способна да постигне всяко нещо, с което се захваща. Като собственичка на телевизия DSTV тя държала да остане вярна на феновете си и заляга над репертоара, с който ще ги зарадва.

Новият й видеоклип "Пленница на любовта" ще се снима в началото на март и там Десислава ще покаже прелести, облечена в тоалети на Алекзандър Маккуин и пловдивската дизайнерка Маринела Златева. На 7 март певицата отлита за Лондон, за да отпразнува с приятели рождения си ден.

Свързани новини