search icon

Любопитно

Свежи и секси с бърз 5-минутен грим - как?

Ако нямате достатъчно време, което да отделите на грима си, опитайте този подход за бързо постигане на съвършенство

Ако нямате достатъчно време, което да отделите на грима си, опитайте този подход за бързо постигане на съвършенство.

Решението е да се стремите към обикновен грим, който не изисква допълнително суетене, когато ви се налага да се надбягвате с часовника... или казано с други думи: с минимални усилия максимално секси вид!

Ето няколко съвета как да се гримирате за нула време:

Нанасяне на грим за 5 минути:

Остават 5 минути...

Нанесете пудра–фон дьо тен - продуктите от този вид, съчетават в себе си и основа, и пудра ще ви отнемат минимално време за нанасяне. Може да си позволите да нанесете и върху клепачите и устните.

Остават 4 минути...

Кремообразните сенки се нанасят бързо и лесно. Изберете кафяв нюанс, защото той ще подчертае цвета на очите ви и ще добави сексапил и страст към вида ви. Нанесете сенките по целия клепач.

Остават 3 минути и половина...

Лесен начин да уеднаквите цвета на сенките е като нанесете отгоре прозрачна пудра. Тя ще помогне да смекчите цвета на сенките и да отстраните всякакви дефекти.

Остават 2 минути и половина...

Нанесете спирала върху миглите си, като не пропускате да сложите върху долните мигли. С помощта на връхчето на четката нанесете по по-труднодостъпните участъци.

Остава 1 минута и половина...

Мекият розовочервен руж ще придаде на кожата ви очарователна свежест. Нанесете го с подходящата четка като следвате посоката от бузите към очите.

Остават 30 секунди...

Изберете розово червило, за да придадете цвят на устните си. Нанесете върху долната устна и след това притиснете горната и долна устна една към друга, за да разнесете червилото навсякъде.

Свързани новини