search icon

Любопитно

Лейди Гага носи "две души"

Лейди Гага вярва, че притежава "две души", едната от които принадлежи на нейната покойна леля,

Лейди Гага вярва, че притежава "две души", едната от които принадлежи на нейната покойна леля, съобщиха медиите в САЩ, цитирани от БГНЕС.

Американската звезда твърди, че нейната леля по бащина линия Джоан Джерманота, която загинала трагично от лупус на едва 19-годишна възраст, продължава да живее в сърцето и музиката й.

"Наистина вярвам, че имам две сърца. Всъщност мисля, че в себе си нося две души, едната от които е нейната", сподели пред репортери певицата.

"Тя си е отишла от този свят девствена и така и не опитала от всички наслади, които светът й е предлагал. Леля ми е била страхотен човек, който лично аз ще помня винаги", завърши музикалната знаменитост. Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага по-рано през седмицата представи своя сингъл "Born This Way", който се изкачи директно на първо място в класацията Top 100 Billboard на най-добрите парчета.

"Това е една изключителна чест. Би било обидно да кажа, че това не е най-голямата чест в моята кариера", заяви Гага. Третият албум на Лейди Гага ще бъде представен на пазара на 23 май тази година.

Свързани новини