search icon

Съдби

Бони: Трябва да правиш всичко от сърце и с много любов

И Господ ще ти даде сили

Бони заяви в ефира на радио "Сигнал плюс", че когато правиш нещо с много любов, нещата се получават, пише signal.bg.

Певицата реши да разкрие пред слушателите на столичното радио, че голямото ú желание и е помогнало, за да направи един от големите си хитове "Трябваш ми".

"Сещам се, че по това време завърших албума си. Записите бяха завършени и оставаше само да го издадем, но в един момент ми се обади Горан /б.а. Горан Йекнич/ и ме повика да чуя една жестока балада. Казах му, че точно сме завършили работата и няма смисъл, но той настоя. Аз се обадих на Крум /б.а. Крум Крумов/ и отидохме да я чуем. Песента бе невероятна. Казах на Крум, че това е нашата песен.

За съжаление нямах глас, за да я запиша. Имах толкова много работа, че спях по 2-3 часа на ден и просто нямах глас, защото не бях почивала достатъчно. Дори заявих на продуцента ми, че ако трябва ще забавим албума с един месец, но тази песен ще влезе в него. Нещата се стекога така, че трябваше да запиша песента на момента, въпреки че едвам говорех. Казах си: "Нищо, че нямам глас. Влизам и записвам с колкото сили имам. Той Господ ще ми даде сили". И стана така. Записах песента с последни сили" - разказва ентусиазирано Бони.

За финал певицата заяви:

"Виждаш ли какво нещо е, когато с толкова труд, с толкова любов, с душа и сърце работиш какво се получава".

Вижте видео:

Бони - "Трябваш ми"

Свързани новини