search icon

Звездите

Take That: Хората в България са много мили

„Беше прекрасно, наистина се забавлявахме. Трябва да дойдем за по-дълго“, заяви певецът от бой бандата Take That Гари Барлоу

„Беше прекрасно, наистина се забавлявахме. Трябва да дойдем за по-дълго“, заяви пред родните журналисти певецът от бой бандата Take That Гари Барлоу снощи, минути, преди с останалите от групата да излетят от летище София.

„Прекарахме чудесно. Хората в България бяха много мили с нас днес, за което им благодарим. Наистина чудесно беше - не вали, луната свети, просто прекрасно. Бог да ви благослови и ще се видим скоро!“, пък обеща колегата му Марк Оуен пред камерата на bTV.

Момчетата от Take That останаха в родината ни точно 30 часа. През това време те успяха да заснемат новия си клип или част от него, в киноцентър „Бояна“.

Въпреки че петимата изпълнители направили всичко по силите си да останат незабелязани, две техни върли фенки успели да получат автограф от любимците си.

От bTV разказаха още, че противно на очакванията, известният с буйния си характер Роби Уилямс се държал изключително любезно с персонала на хотела, където момчетата били отседнали, а за хапване си поръчал органична храна.

Снимки: Getty Images/ Guliver

Свързани новини