search icon

Любопитно

Дорис Дилова мечтае за киното

Дорис Дилова или Мис Плеймейт 2010 работи във фирмата на приятеля си, но не се отказва и за миг от мечтата си да се снима в киното

Дорис Дилова или Мис Плеймейт 2010 работи във фирмата на приятеля си, но не се отказва и за миг от мечтата си да се снима в киното, пише Blife.bg

Сайтът ViewSofia проследи един ден на плеймейтката, който е изпълнен с работа, спорт, почивка и среща с добри приятели.

След работните си задължения в офиса Дорис обича да спортува, залага най-вече на фитнеса, но признава,че обича и сауната. Като Мис Плеймейт тя се радва на опашки от ухажори, но признава, че повечето подхождат с уважение и респект и това по-скоро й повдига самочувствието.

Всъщност по-голяма част от времето на Дорис преминава в Студентски град, не само защото работното й място се намира там, но и повечето й приятели живеят в квартала, така че често се виждат.

Иначе типичната вечер на Дорис е спокойна – фитнес, вечеря, кино или хубав филм вкъщи. Рядко готви на приятеля си Тихомир, но той е луд по нейния специалитет - лещата.

Наскоро Дорис имала среща с приятели, които обсъдили евентуалното й участие в кино продукция. Това е истинската и мечта - да пробие в света на киното. Дорис се надява на участие в холивудския филм, но това все още е въпрос на време.

Свързани новини