search icon

Любопитно

Черил прибра 250 000 паунда за час пеене

Чаровната брюнетка се изяви на частно парти на "Ауди" във Венеция

Миналата година Черил Коул получи 1,7 милиона паунда за шест месеца работа като съдия в риалити формата X Factor.

Сега обаче бившата съпруга на защитника на Челси Ашли Коул явно е вдигнала още цената си, тъй като през уикенда прибра в джоба си 250 000 британски лири само за час пеене.

Чаровната брюнетка се изяви на частно парти на "Ауди" във Венеция, където изпълни хитовете си, сред които "Promise This" и Fight For This Love".

След концерта Черил Коул се прибра в хотела си в близост до площада Сан Марко със своя брат Гари, който я придружаваше по време на пътуването й.

27-годишвата певица бе в добро настроение след гига и си размени закачки с едрогабаритните си бодигардове, докато те й помагаха да се качи на лодката.

Заработената от Черил сума обаче бледнее в сравнение със спечеленото от някои важни клечки от шоубизнеса.

Членовете на "Ролинг Стоунс" държат рекорда за най-скъпоплатена изява на частно парти - 5 млн. паунда.

Елтън Джон и Кайли Миноуг са взимали по 4 млн. паунда за подобна изява, а Кристина Агилера - 3 млн.

*Черил на наградите NTA в Лондон, 26-ти януари 2011

Леона Луис, Дженифър Лопес и Ейми Уайнхаус са малко по-назад в тази своебразна класация със спечелени 1 млн. паунда от частни партита в миналото.

Но докато 250 000 лири за няколко песни изглеждат щедра сума за Черил Коул, те са си направо джобни пари в сравнение с 10-те милиона паунда, които тя ще прибере като съдия в американския X Factor.

*Черил и Саймън в "X Factor"

Миналата седица вътрешни източници от шоуто твърдяха, че американските продуценти са охладнели към идеята Черил да се присъедини към Саймън Коуел в журито, но последните слухове са, че босовете на Fox в крайна сметка са омекнали и са подписали договора.

Източник:

Свързани новини