search icon

Любопитно

Калина Крумова мръзне в Канада

Калина Крумова мръзне в канадската провинция Квебек, където температурите са около минус 20 градуса

От два дни очарователната депутатка на “Атака” Калина Крумова мръзне в канадската провинция Квебек, където температурите са около минус 20 градуса, пише "24 часа".

Най-младият народен представител в 41-ото НС е там за годишното заседание на Асамблеята на франкофоните, на която тя е заместник-председател.

За компенсация на канадските студове красивата Калина си е избрала о. Бали, но този път като дестинация за частно пътуване с приятелка.

Тя заминава там за именния си ден на Цветница. “Първоначално обмислях това пътуване да се случи за рождения ми ден, но нямаше как. Сега ще стане още по-хубаво обаче, защото в края на април времето ще е по-хубаво, а и приятелката ми ще отбележи там своя рожден ден. Отсега спорим коя ще черпи в Бали. Ще сме само двете, най-много към нас да се присъедини още едно момиче.” Новогодишното й обещание било през 2011 г. да влага парите си в пътувания, а не в дрехи и дрънкулки.

Това не е всичко - в края на юни Крумова ще пътува за Токио по време на Световната лига по волейбол. Бургазлийката ще замине с няколко волейболни съпруги и свои близки приятелки. Тя отива там не само за да гледа мача на нашите национали, но и да се види със сестра си, която от години живее в столицата на Япония. Преподава калиграфия в престижно училище в Токио.

Свързани новини