search icon

Интимно

Плувкиня се разгорещи за "Плейбой"

"Плуването беше забавно, но аз предпочитам да работя като модел"

Ослепителната полска плувкиня Луиза Хриниевич определено знае как да привлича вниманието към себе си.

Въпреки че не може да се похвали с успехите на олимпийската шампионка Аманда Биърд, 21-годишната Луиза определено може да се конкурира с нея по сексапил, пише .

Американката продаде тялото си на "Плейбой" през 2007 година, а сега същото стори и 21-годишната европейска шампионка за девойки Хриниевич.

"Плуването беше забавно, но аз предпочитам да работя като модел. Тренировките в басейна ми помогнаха да оформя тялото си и благодарение на това сега успях да заснема фотосесията, която винаги съм искала да направя”, заяви сладкото полякинче пред медиите.

Луиза Хриниевич е родена на 14 септември 1990 година в Лодз.

Тя започва плувната си кариера на 7-годишна възраст, а през 2005-а става шампионка на Стария континент за девойки в дисциплината 50 метра свободен стил.

Година по-късно тя печели два бронзови медала на младежкото европейско първенство в Палма де Майорка, а преди олимпийските игри в Пекин 2008 попада в разширения национален отбор на Полша.

Тя обаче не успява да покрие олимпийските нормативи и пропуска възможността да участва на най-големия спортен форум в света.

По-малко от половин година след като навършва 18 през пролетта на 2009 година, Хриниевич се снима в клип на групата "Verba".

Скоро след това Луиза става Лулу и под този псевдоним започва кариерата си на модел.

Миналата година тя става втора подгласничка в националния конкурс "Мис Университет" и получава редица предложения за фотосесии.

Последното състезание на Лулу в сините коридори бе през октомври 2009 година в Гран При на Лодз.

Тя е втората полска спортистка, изгряла на страниците на "Плейбой", след волейболистката Анна Баранска.

Снимките на Луиза Хриниевич красят февруарския брой на най-популярното мъжко списание и няма никакво съмнение, че съвсем скоро тя ще се превърне в истинска интернет сензация.

Вижте фотогалерия:

Анна Баранска за Playboy

Луиза Хриниевич за Playboy

Вижте видео: