search icon

Любопитно

Съд погва Мел Гибсън за шамар

Прокурори вече били подготвили обвиненията срещу холивудската звезда Мел Гибсън за това, че бил ударил шамар на Оксана Григориева

Прокурори вече били подготвили обвиненията срещу холивудската звезда Мел Гибсън за това, че бил ударил шамар на Оксана Григориева, съобщава електронното издание “RadarOnline”.

Адвокатът на Гибсън - Блеър Бърк, се срещнал за последно с държавните обвинители във вторник. Не е ясно какво са се разбрали двете страни по делото. Разговорът между заместник окръжния прокурор Джон Линч и Бърк продължил повече от два часа, твърдят медиите отвъд океана, цитирани от "Труд".

Според медийни клюки роденият на 3 януари 1956 г. “Луд Макс” бил шамаросал през пролетта на миналата година Роксана Григориева, което довело до раздялата им. Двамата имат момиченце Лусия, което вече е на годинка, за попечителството на което се разбрали без скандали.

Героят на “Смело сърце” сега ще трябва да мине и през “Страстите Христови”, докато се разбере с рускинята Роксана. Допълнителна пикантерия в раздялата на “Смъртоносно оръжие” с Роксана м.г. наля известната порно актриса от полски произход Виолет Ковал. Тя обвини холивудската звезда, че я е тормозил, каквото и да значи това.

В интервю за “Фокс нюз” тя заяви, че екшън-героят не я е бил, но й се заканвал - след като правили секс в къщата на Гибсън в Малибу, че “по-късно ще страда страшно”. Порно актрисата допълнила под сурдинка, че Гибсън е много добър в леглото.

Свързани новини