search icon

Съдби

Драго Чая: Завистта и злобата в телевизията ме съсипаха!

"Разни лели настояваха да се свали предаването ми", жалва се водещият

Малко преди да навърши 40 години на 22 януари, тв водещият Драго Драганов, известен като Драго Чая, се оплака, че е стигнал почти до фалит заради злобата и завистта в БНТ.

След като оправният Драго бе нает да води всякакви концерти и турнета на чалга империята "Пайнер", завистниците в националната медия тутакси настояли пред ексшефката Уляна Пръмова да го уволни, пише blitz.bg.

Мотивите били, че с уклона си към чалга културата петни името на БНТ. 

По същото време и със същия мотив го зарязала и близката му дотогава приятелка Лили Иванова.

"Лили също не отказва такива ангажименти, ако са изпълнени финансовите й условия. Отива и пее навсякъде", дава си сметка Драганов, с когото кубратската прима категорично отказва дори да разговаря.

Заплатата на Чая в БНТ, след като го свалили от екран, била толкова малка, че едва му стигала да си покрива разходите по апартамента и тези по погребението на любимата му 87-годишна баба, която се помина миналата година.

"Бях пред фалит!", вайка се водещият. Сега той е отново на екран заедно с кака Лара в предаването на Хачо Бояджиев "Полет над нощта".

Упреците, че е втръснал до болка на аудиторията, Драго не приема за чиста монета, тъй като се сравнява с друга вечна тв персона - Гала.

"Моята кариера стартира с тази на Гала. Защо никой не упреква Нова телевизия, че тя е вече десет години на екрана?", пита риторично Чая.

В името на окрупняване на изтънелите си финанси в края на миналата година той предприе ново шоуначинание - цирк в зала.

За радост на обеднелия телевизионер проектът се оказа успешен.

Той обаче все още страда че е на екран по-често, а личният му живот се изчерпва с вопъла: "Сам съм и нямам никого до себе си!"

Вижте видео:

Драгомир Драганов в Шоуто на Иван и Андрей

Свързани новини