search icon

Любопитно

Фенове плашат Яна Маринова с побой

Феновете на сериала „Стъклен дом” от известно време пускат във форумите на сериала страховити закани срещу актрисата Яна Маринова

Феновете на сериала „Стъклен дом” от известно време пускат във форумите на сериала страховити закани срещу актрисата Яна Маринова, пише "Монитор".

В продукцията на bTV тя играе лукавата пиарка Елена Атанасова.

Оказва се, че Яна се е справила прекалено добре с образа, защото повечето от пишещите във форумите не правят разлика между екранния образ и истинската Яна.

„Ей, гаднярко, знам ти маршрута. Само да не се чудиш, ако някой те срещне и ти издере очите”, гласи мнението на човек с никнейм angry.

Друг предан фен на сериала с потребителско име zengin явно е тотално вбесен от Елена Атанасова, защото пише следното:

„Елена, Елена - дете на дивата пустиня... по нататък не помня думите на песента... леле моме, голям късмет имаш, че не живея в София, иначе, ако те срещна някъде по моловете, такъв шамар ще ти плесна и с коленце в стомаха - удри, удри, сучи, върти... Много си гадна... Един съвет, не идвай в Плевен, че те чакаме на гарата не с добро”.

Хората около Яна Маринова сериозно я съветват да си наеме охрана. Тя обаче приема нещата с усмивка:

„Писания като тези показват само едно - че съм си свършила работата страхотно. Аз тренирам и бойни изкуства. Подготвена съм дори и за неприятни срещи с тези, които не правят разлика между мен и Елена Атанасова”, обяснява чаровната актриса.

Свързани новини