search icon

Любопитно

Мариана Маринова организира Best Erotic Model 2011

Мариана Маринова се завърна от Латинска Америка, където бе част от журито на престижния конкурс Мисис Венецуела 2010

Мариана Маринова се завърна от Латинска Америка, където бе част от журито на престижния конкурс Мисис Венецуела 2010.

Бившата тв водеща прекара дълго време там и успя да завърже ценни контакти с представителите на организацията Мисис Венецуела. Мариана стяга конкурси през 2011 заедно в сътрудничество с тях.

Едва пристигнала в София амбициозната блондинка започна работа по организацията на първият по рода си конкурс Best Erotic Model 2011, който ще протече под формата на мюзикъл със сюжет и главни герои. Мариана организира конкурса заедно със създателката на кабарето Hot Heels - Елена Костова, която е актриса и в момента се дипломира по специалността “Психодрама” в НБУ.

Под съпровод на изпълнения на живо на поп певицата Пламена, кандидатките ще се разходят на сцената в най актуалния столичен клуб Night Flight на 27 януари. Освен момичетата в зрелищният спектакъл ще се включи и професионален балет.

Победителката ще отнесе престижни награди и ще се окичи с титлата Новият еротичен модел на България. В журито на конкурса ще се включат популярни лица от шоубизнеса и едни от най-горещите моделки в България.

Мариана Маринова, която държи правата и за конкурса Мис Силикон, е подготвила много изненади за публиката, която ще остане без дъх от грандиозното шоу.

Свързани новини