search icon

Любопитно

Шакира се разделя с приятеля си Антонио де ла Руа

Колумбийската певица Шакира и нейният приятел от 11 години аржентинецът Антонио де ла Руа, решиха да се разделят и ще обявят скоро решението си

Колумбийската певица Шакира и нейният приятел от 11 години аржентинецът Антонио де ла Руа, решиха да се разделят и ще обявят скоро решението си, съобщава испанският всекидневник "Ел Паис", цитиран от АФП.

"Двойката реши да се раздели след 11-годишна връзка и ще разпространи скоро комюнике", твърди изданието на интернет сайта си.

Антонио е син на бившия аржентински президент Фернандо де ла Руа (1999-2001).

"Ел Паис" споменава слухове за проблеми в двойката през последните месеци, които са се увеличили през декември, когато името на Шакира бе цитирано във връзка с футболиста от Барселона Жерар Пике. Тогава звездата, която от няколко месеца живее в Барселона, отрече всякаква връзка с футболиста. Пак според "Ел Паис" той се явява във видеоклипа към песента Waka Waka, която стана химн на Световното първенство по футбол в ЮАР, допълва БГНЕС.

"Представяме си тази временна раздяла като период за индивидуално израстване, но ще останем двойка в професионален план /Де ла Руа е неин агент/", обявиха двамата и на официалния сайт на Шакира /Shakira.com/. "В продължение на 11 години ние се обичахме дълбоко, грижехме се един за друг и бяхме заедно. Това са най-хубавите години от нашия живот, по време на които, благодарение на любовта и уважението, които изпитвахме един към друг, успяхме да бъдем двойка и изключителни приятели", пишат двамата в съобщението си. "От месец август по взаимно съгласие живеем разделено", съобщават те.

"Антонио де ла Руа ще продължи да се грижи за моята артистична кариера. Оставаме съдружници, ще разработваме проекти заедно и ще работим ръка за ръка", пише още в съобщението.

Свързани новини