search icon

Съдби

Милко: Няма да насочвам децата, те не могат да пеят, а и не са длъжни

"Аз не съм като някои родители, които например бащата бил футболист, значи и синът трябва да е футболист"

Голямата слабост и силната обич на всеки родител са децата му.

Певецът Милко Калайджиев е щастлив баща на трима синове - от първия си брак има един син, който вече е доста голям и е поел живота си в своите ръце, а от втория, с любимата му Маргарита, са близнаците.

"Близнаците са на 11, а големият ми син е адвокат в София. Той вече си е голям и с него няма какво да се занимаваме, но с малките, които са в пети клас... Много е трудно в пети клас - такива уроци, такова чудо... При нас проблемът е, че е много натоварена програмата. Играят тенис, но сега им разредихме малко програмата, да е само три пъти в седмицата. Те като си дойдат от училище, отиват веднага на тенис и колко им остава за учене, но ще се оправим" - разказа Милко Калайджиев в "Шоуто на Слави", при поредното си гостуване на шоумен №1, цитира signal.bg.

Калайджиев се слави като откривател на много млади таланти, но и като прям човек, който няма да спести негативната си оценка при отсъствието на музикални заложби у някого.

Той е категоричен, че няма да направлява професионалната съдба на близнаците си, а ще ги остави сами да изберат какви да бъдат.

"Е, кой каквото иска. Няма какво да ги насочвам децата. Аз не съм като някои родители, които например бащата бил футболист, значи и синът трябва да е футболист. Бащата е певец - и те да стават певци. Те не могат да пеят. Абсурд. Аз даже се учудвам - не могат! Музикални са, усещат музиката, такта, но не могат да пеят, а и не са длъжни да пеят" - обясни Калайджиев пред Слави Трифонов, а по отношение на слуховете, че имал намерение да става кмет каза:

"Шегувал съм се. Задавали са ми въпроса: "Нямаш ли намерение да ставаш кмет". Аз се шегувах и казвах: "Като остарея, ще ставам кмет". Това нещо се използва в медиите, но де да знам. Ние си имаме добър кмет, който си гледа работата".

Две нови парчета пусна Милко Калайджиев по Коледа. През януари се очаква видеоклип на "Отрова", а малко по-късно и дуетна песен, която евентуално ще е с Галена.

Вижте видео:

Милко Калайджиев в Шоуто на Слави

Свързани новини