search icon

Звездите

Азис и мъжете в неговия живот

Певецът събра мъже от кол и въже, които представя за свои гаджета

В първия брой за тази година на списание "Story" читателите ще разберат любопитни подробности за отношенията между Азис и мъжете в неговия живот и кое е водещото нещо, което ги свързва – любовта, сексът или парите.

Някои от най-колоритните половинки на певеца застават пред обектива на списанието за неповторима обща фотосесия.

Кралят на попфолка разкрива като какъв характер определя всеки един от тях. Защо гласовитият певец счита себе си за известен манипулатор и защо вярва, че най-важното в живота е сексът, читателите ще открият в новия брой на списанието.

Плащал ли е костинбродският славей за любовни ласки на някои от бившите си любовници? Само пред "Story" Ники Китаеца, Коце, Мустафа и Денислав дават откровен отговор на този въпрос. В новия брой на списанието читателите ще разберат истинската причина на неизвестните дотогава момчета да започнат връзка с Азис. С какво той ги е спечелил и в какви отношения са те след раздялата си с краля на попфолка, също ще стане ясно от интервюто.

Феновете на поп фолка побързаха да попитат къде е истинското гадже на Азис в тази фотосесия, а именно Богдан и защо в нея присъстват Мустафа, който е снимал само една реклама с певеца и Денислав, който се оказа, че е със Соня Немска, въпреки спекулациите на блондина. Е, отговор на тези въпроси едва ли ще получим, вие сами си правете изводите...

rozali.com

Свързани новини