search icon

Любопитно

Лотар и Лили - от бирата до развода

Селекционерът на българския национален отбор Лотар Матеус и четвъртата му съпруга Лилияна се развеждат

Селекционерът на българския национален отбор Лотар Матеус и четвъртата му съпруга Лилияна се развеждат.

Коледната новина на германския в. “Билд”, подпечатана със снимка на Лотар в компанията на млада студентка на Бъдни вечер, има продължение. Ето хрониката на 2-годишния брак между Матеус и Лилияна, пише в. "Труд".

Октомври 2007 г.
Лотар се запознава с красива млада дама, родена в Украйна и наричана Лили. Датата и мястото на първата им среща са пословично известни - легендарните бирарии в Мюнхен по време на Октоберфест. Като бирена пяна хубавицата залива с чар сърцето на Матеус и той се влюбва. Наскоро Лилияна разкри как започнала връзката им: “С едно такси, едно телефонно обаждане и една пура...” Така Лотар и Лили стават двойка, макар той току-що да се е разделил с третата си съпруга Марияна. А украинката по това време все още ходи на училище.

Ноември 2007 г. Първата публична изява на двойката е в Мюнхен на връчването на спортните награди “Лауреус”. Светът се смее на комбинацията между 46-годишния плейбой Матеус и 19-годишната ученичка. Това не им пречи да са щастливи. Но щастливите мигове не траят дълго.

Февруари 2008 г.
Първата голяма раздяла трае около месец. Продиктувана е от “различни цели и интереси” според Лотар. Но само няколко седмици по-късно той отново е с Лили и помирението е скрепено с романтична ваканция в тузарския ски курорт Сент Мориц.

Март 2008 г. Лили ляга на операционната маса във Виена. Лотар бди неотлъчно три дни и три нощи край леглото й. Хирургичната намеса скрепява връзката им, макар че е козметична - Лили слага силикон в гърдите си, а Матеус плаща сметката. “Футболна класика” от нашите географски ширини.

Юли 2008 г. Двамата са твърдо заедно, пренасят се в Израел, където Лотар става треньор на първодивизионния “Макаби” (Нетаня). Абитуриентката Лилияна е щастлива с дипломата в джоба и се записва в израелски университет.

1 януари 2009 г. Сватба в Лас Вегас! Матеус е категоричен: “Искахме да дадем знак колко е голяма любовта ни.” Но явно не е прав. Защото следват серия кавги и пристъпи на ревност. Лотар подозира, че по-младата с 26 години съпруга му изневерява.

1 януари 2010 г. Двамата са разделени на първата годишнина от сватбата. Той е в Москва, тя - на 2000 км в Кицбюел, и то в мъжка компания! “Планирахме да сме заедно в Москва, но не се разбрахме и решихме да си дадем почивка”, обясни тогава Матеус.

Февруари 2010 г. Лотар и Лили пак са заедно! Фотографите ги снимат как се целуват в Милано.

Юли 2010 г.
Лилияна пак се целува на снимки, но с млад италианец на неговата яхта. Матеус беснее: “Тя ме мами!” Лили се усмихва спокойно: “От месец с Лотар не сме заедно.” Следват публична размяна на реплики за силиконовите гърди и девствеността на г-жа Матеус и когато разводът изглежда неизбежен, Лотар дава прошка.

Декември 2010 г.
Матеус е засечен в Милано с третата си съпруга Марияна. С Лилияна посрещат Бъдни вечер разделени, а на Коледа той обявява, че ще има развод..

Свързани новини