search icon

Любопитно

Матеус олекна с 10 млн. евро

Селекционерът на родния футболен отбор ще олекне с 10 млн. евро, за да се отърве от 4-тата си съпруга украинката Лиляна

Селекционерът на родния футболен отбор ще олекне с 10 млн. евро, за да се отърве от 4-тата си съпруга украинката Лиляна. Това е искането на модела плюс апартамента му в центъра на Берлин, пише Lifestyle.bg

Лотар Матеус оповести раздялата си наскоро, като разкри, че с брака му е свършено от около година. Малко преди изказването му пък Лиляна хитро заяви пред чуждата преса, че Лотар е първият мъж в живота й. Украинката явно е била посъветвана от адвокати да играе меко, за да измъкне повече пари от заможния си съпруг.

Никой не знае колко точно е състоянието на немеца. През 1999 г. в едно интервю той разкрива, че има около 30 млн. евро, което към днешна дата ги прави поне с десет отгоре. Лотар, който има 3 брака зад гърба си и е на път да финализира четвъртия твърди, че не е подписвал предбрачен договор с никоя от вече екс съпругите си, включително и с Лиляна. Така че не е ясно дали ще успее да вземе дори 10 млн. евро.

"Всичките ми разводи са били чисти и добре платени. В крайна сметка става дума за жени, които съм обичал в определен период от живота си", допълва селекционерът.

Свързани новини