search icon

Любопитно

Лиляна: Аз чета и пиша, а Лотар обича дискотеки

Украинката Лиляна обвини вчера пред германските медии селекционера на България Лотар Матеус за провала на брака им

Украинката Лиляна обвини вчера пред германските медии селекционера на България Лотар Матеус за провала на брака им.

Световният шампион с бундестима за 1990 г. избра втория ден на Коледа, за да обяви официално, че ще се разделя с и четвъртата си съпруга, пише в. "24 часа".

В съвсем кратък коментар Матеус отбеляза, че връзката между двамата е в криза от 1 г. и пожела успехи на Лиляна в личен и професионален план. За разлика от него 23-годишният украински модел посочи конкретни причини за пропадането на нейния брак с футболната легенда. Някои от тях са доста язвителни и атакуват плебойския характер на Матеус, с който той е известен по света.

“Има много причини за една раздяла, не е само издръжката, която той трябва да плаща. Душевно и интелектуално сме на съвсем различни нива. Аз с удоволствие чета, пиша и мисля, докато Лотар предпочита да ходи по дискотеки. Ние все още си говорим, но общо взето всеки го тегли към неговата любима тема и нещата не се получават. Лотар въобще не ме слуша. Много често, когато го питам какво да облека или друго нещо, той не ме е чул”, разказва Лиляна.

Тя не подминава и темата за тънката част. “Говорим за малки момичета. По различни площадки и игрища той винаги им раздава бонбони. Когато му кажа, че още са твърде млади за него, Лотар просто ми отговаря:

И те някой ден ще станат на 16.

И това на неговата възраст”, оплаква се Лиляна. На 1 януари тя и Лотар трябваше да отбележат втората година от брака им.

Матеус обаче явно вече е намерил заместничка на украинката. Треньорът на българските национали зарадва любопитните за клюки около него германски медии с нова връзка.

По коледните празници Лотар вече открито започна да се появява с наследницата на Лиляна. Тя също като нея е с 26 г. по-млада от Матеус. Студентката по психология Ариадне освен по възраст прилича доста по външен вид на предшественичката си. Това накара някои издания вече да излязат със заглавия от типа: Къде всъщност е разликата?

Лотар и Ариадне вече бяха засечени на интимни вечери в баровски ресторанти в Мюнхен. Новата двойка се появи и във ВИП ложата на един от най-известните клубове в баварската столица - Р1, за да се представи пред останалия елит.

Снимка: ELLE

Свързани новини