search icon

Звездите

Лияна: Махмуд ме обича и грешна, и лоша

"Махмуд ме обича и грешна и лоша, дори с опетнено име, както някои се опитаха да направят", споделя красавицата

Лияна гостува в "На кафе" с Гала и направи равносметка за изминалата година, която е била доста трудна за нея.

В момента изпълнителката отново е с бащата на детето й Махмуд Йозджан. "Този човек ме обича и грешна и лоша, дори с опетнено име, както някои се опитаха да направят" - сподели тя.

"Този човек пак ме накара да го обикна, защото беше страшно различен от мъжете, които познавах", допълва още красавицата.

В момента Лияна и Махмуд живеят разделени - тя е в България, той в Турция. Тя и дъщеричката й Денис отскачат до нашата съседка, но не за дълго, тъй като на певицата обстановката там й е доста чужда.

По повод връзката си с футболиста Благо Георгиев, Лияна не скри, че в първия момент е мислила, че е любов. "Мисля, че цял живот аз трябва да нося чуждия кръст. В един момент си мислех, че заслужавам малко щастие..." - каза тя.

Певицата сподели мнението си и за друга доста обсъждана връзка, тази на Николета Лозанова и Валери Божинов.

"Валери постъпи мъжки и защити любовта си. Тук не става въпрос за мимолетна връзка или изневяра. Нещата са били предизвестени по някакъв начин. След всичко, което се изля за мен, след цялата тази помия, аз не вярвам на това, което се пише за тях. Николета е толкова мила, но тя ще си носи кръста на красивата жена. Единствено любовта ги кара да бъдат заедно. Била съм между Николета и Валери и знам за каква любов става дума" - каза Лияна.

Свързани новини