search icon

Любопитно

Веси Попова катастрофира

Бившата беквокалистка в „Шоуто на Иван и Андрей“ Веси снощи е претърпяла пътен инцидент

Бившата беквокалистка в „Шоуто на Иван и Андрей“ Веси снощи е претърпяла пътен инцидент.  Катастрофирала е на автомагистрала „Тракия“, докато пътувала към родния Пловдив.

„Беше около 8 часа вечерта. Докато пътувах, доста валеше и имаше много сняг. В един момент колата ми поднесе, завъртях се няколко пъти с нея и я ударих два пъти в мантинелата“, разказа за bliasak.bg Веси. „3-4 коли и един камион видяха какво стана, тъй като аз се опитах да избегна удара с тях, но никой не спря да види дали човекът в колата е добре. Само пускаха мигачи и ме заобикаляха.“

Веси разказа още, че не е звъняла в КАТ, а на близките си, които бързо са пристигнали и са я прибрали. „На мен нищо ми няма, Господ ме е пазил, но колата е лошо ударена. Уплаших се, защото това е първият ми инцидент, който правя, а имам книжка от седем години“, разказа още певицата пред bliasak.bg.

Въпреки уплахата Веси обясни, че в момента има доста ангажименти, а на Нова година ще пее на две места. Тя усилено работи и с Графа по новия си проект, като се надява да пусне парчето и видеоклипа към него през пролетта.

Свързани новини