search icon

Звездите

Бг звезди луднаха по сериала "Клонинг"

Поп фолк гърлите Андреа, Лияна и моделката Бориса Тютюнджиева са само част от родните знаменитости, които не пропускат да гледат хитовата поредица

Бг звезди луднаха по сериала "Клонинг", който се излъчва всеки делничен ден по bTV от 11:30 ч.

Поп фолк гърлите Андреа, Лияна и моделката Бориса Тютюнджиева са само част от родните знаменитости, които не пропускат да гледат хитовата поредица.

Любовта между Жади и Лукас се ражда в Мароко, където двамата се запознават. Но мюсюлманските обичаи разделят влюбените. Жади е родена и израснала в САЩ, но след смъртта на майка си заминава за Мароко при чичо си Али. Чичото е строг и силно спазва религиозните обичаи. Той бърза да уреди брак за двете си племенници Жади и Латифа с мюсюлманите Саид и Мохамед. За това разчита на помощта на прислужницата си Сорайда, без обаче да знае, че тя е приятелка и доверено лице на двете млади момичета.



Лукас има брат близнак – Диего, който, за разлика от него, е типичният женкар и съблазнител. Диего е сочен за най-вероятния наследник на бизнеса на баща им Леонардо Ферер – милионер, който върти търговия със стоки. Леонардо има връзка с красивата Кристина, която не е от неговата социална среда. Диего не одобрява връзката на баща си с тази жена, защото самият той е прекарал страстна нощ с нея в Мароко. Тогава Кристина не е знаела, че Диего е син на Леонардо. Когато тя разбира за роднинската връзка между Леонардо и Диего, се опитва да скрие случилото се в Мароко. Но Диего разказва всичко на баща си. Леонардо се изправя срещу нея, но когато чува нейната версия, се настройва срещу сина си.

За съжаление, след като се връща в Маями, Диего катастрофира с хеликоптера си и загива. След смъртта на сина си Леонардо се чувства виновен и отменя сватбата си с Кристина. Лукас отлага планираното свое бягство с Жади, въпреки че двамата вече са спали заедно. В Мароко сексът преди сватбата се смята за смъртен грях.

Отчаяна и наранена, Жади се връща при Саид и приема да се омъжи за него, независимо от това, че ако той разбере за прегрешението й, тя ще бъде убита. Саид обаче е лудо влюбен в Жади и макар да разкрива измамата, решава да премълчи греха й. Но я предупреждава, че ако отново се срещне с Лукас, ще го убие. При следващото си пътуване до Мароко Лукас обаче отново се вижда с Жади и е твърдо решен да се бори за любовта си и да вземе Жади със себе си в САЩ.

Действието се усложнява още повече, когато в Маями ученият Аугусто Албиери, разстроен от смъртта на своя кръщелник Диего, когото е обичал като свой роден син, решава тайно да го клонира. Освен че ще върне починалия към живота, за Аугусто това е и начин да сбъдне най-съкровената си мечта – да бъде първият учен в света, успял да клонира човешко същество. Без да обмисля последствията, Албиери използва клетки на Лукас, с които осеменява Дора – чернокожа жена, обсебена от мисълта да има дете. Тя обаче мисли, че е изкуствено оплодена от мъж, който физически много прилича на нейния чернокож годеник Освалдо...



Освен мюсюлманските обичаи, „Клонинг” акцентира и върху ислямската религия, ролята на мъжа и жената в обществото, значението на мароканския танц, език, нрави, вярвания, кухня, церемонии и полигамия.

Красивата Сандра Ечеверия е в ролята на Жади. Героинята на Сандра е момиче с буен темперамент. Тя е решителна и смела. Но страда, защото е разкъсвана между два свята, които имат напълно различни култури.

Маурисио Очман изпълнява едновременно три роли – близнаците Диего и Лукас и клонинга Даниел. Диего е весел, съблазнител. Лукас е романтичен и чувствителен. А клонингът Даниел съчетава в себе си част от Лукас, както и авантюристичния дух на Диего. Той е любител на уединението.

Свързани новини