search icon

Top stories

Дженифър Гарнър показва дупе по време на семейна разходка

Актрисата показа повече, отколкото възнамеряваше

Дженифър Гарнър показа повече, отколкото възнамеряваше, при посещението си на фестивала по случай празника Ханука на пазара на фермерите в Лос Анджелис, придружена от двете си дъщери, пише "Дейли мейл".

Скромната по принцип актриса коленичи, за да направи снимка и така разкри впечатляваща гледка откъм дупето си.

Докато 38-годишната звезда се занимаваше със снимките, горната част на голото й седалище беше на показ, явно заради плитките и дънки.

За щастие, стегнатата 38-годишна звезда няма нито една тлъстина по себе си, така че нямаше излагащи паласки на показ.

Обута в дънки, пухест лилав пуловер и с очила, Гарнър изглеждаше като обикновена майка, извела децата си на разходка.

Мамчето очевидно се наслаждаваше на ролята си на родител като с удоволствие си играеше с дъщерите си Вайълет (на 5 г.) и Серафина (на 2 г.).



*Дженифър Гарнър показа повече, отколкото вероятно възнамеряваше, когато коленичи, за да направи снимка 

Момиченцата изглеждаха много стилни и сладки, Вайълет, облечена изцяло в черно с рокля тип туника, джинси и цвички, а Серафина беше цветна като дъга, с розова блуза и клин, лилава рокля-туника на точки и розови сандали.

Въпреки крехката си възраст, Серафина без да губи време се метна в един малък карт и захвърча по пистата.

Междувременно, Дженифър я наблюдаваше отстрани с Вайълет, която се беше покатерила на гърба й, а дупето на Дженифър отново се показваше. 



*Серафина не се сдържа и се втурна в състезанието с малкия си карт, докато Вайълет се беше покатерила на гърба на Дженифър, която не подозираше за гледката отзад

Дженифър и съпругът й Бен Афлек са известни със своята отдаденост на семейството, и миналата седмица бяха забелязани да влизат в библиотека в Санта Моника, заедно с децата си.



*Дженифър и Серафина: Мамчето определено има проблем с плитките си дънки

Афлек, който едновременно режисира и участва в новия си филм „The Town”, напоследък има доста натоварен график.

Заедно с промотирането на филма, Афлек се е заел и със снимките на нов, все още неозаглавен филм с участието на Рейчъл МакАдамс, Рейчъл Уайз и Хавиер Бардем. Новият филм се снима в Оклахома, което го затруднява да вижда семейството си.

Но е ясно, че когато му се отдаде възможност, той се старае да прекарва малко време със съпругата си от пет години и техните деца.

Облеклото на Дженифър със сигурност и изигра лоша шега този ден. Освен плитките й дънки, широкият лилав пуловер също имаше какво да покаже.. 

*Дженифър се навежда, а деколтето и разкрива интересна гледка

Свързани новини