search icon

Звездите

Кийра Найтли: Бях в депресия

Кийра Найтли разкри, че сериозно обмисляла варианта да се откаже от кариерата си, когато била на 22 години

Кийра Найтли разкри, че сериозно обмисляла варианта да се откаже от кариерата си, когато била на 22 години.

Тя усещала, че изпуска нормалния живот, но възможността да работи с колежката си Кери Мюлигън в "Never Let Me Go" я накарало да промени решението си.

"След последната ми роля тогава, не знаех дали искам да се върна към актьорското майсторство. Мислех дълго и накрая все стигах до извода, че не искам.

Работя от 16 годишна. Бях навъртяла 6 години стаж без никаква почивка. Бях отчаяна, работата ми като актриса не ми носеше удоволствие. Целият ми живот беше някакво надбягване, без ясен финал, усещах как "батериите" ми са на 0.

Тогава дойде предложението за "Never Let Me Go" и разбрах, че ще участва Кери. Тя е страхотен човек и в този момент на депресия мислех, че само с нея би ми било забавно да играя, тъй като сме и близки приятели", разказва младата актриса пред британското издание на Vogue.

"Помня, че мразех идеята да имам привилегирован живот, който същевременно да е потаен и скрит. Исках да бъда обикновено младо момиче, което да може да се забавлява. Все пак нещата се наредиха и не съм разочарована", допълни тя, цитирана от Lifestyle.bg

Свързани новини