search icon

Съдби

Анелия: Чакам принц на бял кон!

Анелия призна, че няма мъж до себе си, но докато била в Америка, една актриса й гледала на карти таро – излязло мъж на бял кон

Анелия призна, че няма мъж до себе си, но докато била в Америка, една актриса й гледала на карти таро – излязло мъж на бял кон, рицар.

„Но не му знам лицето, та се питам кой ще е той. С приятелите ми се смеем, че го чакам. А в едно предаване ми предсказаха, че през 2011г. ще съм принцеса – всичко ще ми се дава даром. А тази 2010г. ми била година на предателства… На следващата всичко щяло да се случва с лекота“,  таи надежда в себе си Анелия.

Тя добавя обаче, че в момента съзнанието й е заето с много ангажименти и ако някой очаква да е прекрасната домакиня и смиреното момиче, няма да й е интересен и просто ще отпадне от играта.

„Аз самата ще го отблъсна от себе си. На мен ми трябва повокация, да ловувам, да действам, да създавам… А и на този етап в живота ми приоритетите ми са други, не да стоя до печката. Не че не може да се случи, разбира се, стига да ме предразположи някой, да съм в такъв период…“ – сподели фолкаджийката пред „Нов фолк“.

Свързани новини