search icon

Любопитно

Красимир Аврамов сменя жилището си, разни хора му идвали на гости

Заради объркана спецакция, хората видяли по телевизията къде живее певеца

Певецът Красимир Аврамов избяга от къщата, където преди няколко месеца преживя най-големия си кошмар, когато го нападнаха 20 полицаи.

Тогава пазителите на реда го бяха объркали с бандит при спецакция. Хората видяха показното мероприятие, което бе излъчено по всички телевизии. Аврамов бе бутнат на земята и докато обясняваше кой е, хората с униформи го покриха с негов плакат, пише 24chasa.bg.

"След този случай всички видяха къде се намира жилището и адресът. Аз обичам спокойствието, предпочитам да живея по-дискретно и потайно, сподели Аврамов. - Започнаха да се навъртат много странни типове около сградата и се интересуваха какво правя, къде ходя и за всякакви подробности около мен. Това не ми хареса и реших да напусна този мезонет."

Входните врати на кооперацията на Аврамов били винаги отворени и можело да влезе всеки. Така няколко пъти в неговите будоари се озовавали различни хора. Веднъж в горната част, където певецът спи, се намъкнал мъж, който после се представил за негов фен. Той се държал добронамерено и обяснил, че само иска да се запознае с него. Видял къщата по телевизията и не било проблем да влезе вътре.

Аврамов обича да стои на тъмно у дома, но друг път така го изненадала една жена. Тя се била загрижила за него и защо по цял ден пердетата стоят спуснати. Без проблем влязла в апартамента да провери дали изпълнителят на "Илюзия" е добре. Тази визита обаче съвсем не успокоила певеца, той подскочил от уплаха, че случайни хора влизат в дома му.

Преди месец Човекът глас си потърсил друго място за живеене. Знае се само, че е в центъра на София в добре охранявана кооперация. В спокойното си жилище той пише книга за живота си, където се преплитат интриги от шоусредите, тук и в Лос Анджелис, където Аврамов живя дълги години.

Певецът вече пусна своя версия на "Тиха нощ, свята нощ" в по-веселяшки аранжимент, с която зевзеци твърдят, че щял да подплаши добрия Дядо Коледа.

Красимир Аврамов - "Тиха нощ, свята нощ"

Снимка: Bulphoto

Свързани новини