search icon

Звездите

Майкъл Дъглас се забавлява с цялото си семейство в Магическия свят на Хари Потър

Усмивки грееха по лицата на всички членове на семейството

Диагнозата рак на Майкъл Дъглас постави спирачки на живота му, пише "Дейли мейл".

Сега обаче актьорът наваксва изгубеното време и заедно със съпругата си Катрин Зита-Джоунс и децата им прекараха един вълшебен ден в Магическия свят на Хари Потър в Орландо.

Усмивки грееха по лицата на всички членове на семейството, докато се возеха на влакчето на ужасите „Полетът на хипогрифа“.

Облечен във всекидневна бяла риза, Дъглас (66) се присъедини към забавлението и цялото семейство профуча край замъка Хогуортс.

Семейството също така опита маслена бира и обиколи замъка, докато Дилън (10) и Карис (7) си избраха шалчета на дома Грифиндор в чест на любимия си литературен герой.



*Отново усмихнати: Майкъл Дъглас сияе, докато се вози със семейството си на влакчето на ужасите в парка на Хари Потър в Universal Orlando Resort във Флорида. Той и синът му Дилън седят отпред, докато съпругата Катрин и дъщеря му Карис са в задния вагон

Годината беше трудна за печелилият два пъти Оскар актьор, на който бе поставена диагнозата рак на гърлото четвърта степен.

„Новината наистина те хвърля в нокаут“, признава Дъглас. „Човек никога не си мисли, че на него ще се случи. Но ще се преборя с това. Туморът намалява.“



*Друга обиколка на тематичен парк: Дъглас и семейството му позират с Мики Маус и Мини Маус в Света на Уолт Дисни в Lake Buena Vista, Флорида

След като първоначално загуби тревожно много тегло, напоследък Дъглас изглежда много по-здрав. Той сияеше от щастие, когато със семейството си посети Света на Дисни във Флорида



*По време на лечението: Дъглас в Ню Йорк миналия месец

Звездата от „Парите никога не спят“ и родената в Уелс Катрин (41), която сега живее в Ню Йорк, отпразнуваха 10-годишнината от сватбата си на 18 ноември.

Докато Майкъл прекара Деня на благодарността във Флорида, баща му, холивудската легенда Кърк Дъглас, помогна в раздаването на храна за бездомните на благотворителна вечеря в деня преди празника.

*Кърк Дъглас

Когато бе попитан за сина си, Дъглас-старши каза на репортерите: „Майкъл е много добре, говорих с него вчера. Сега е много по-силен, в празнично настроение е и говори как ще направи следващия си филм.

Свързани новини