search icon

Съдби

Бориса Тютюнджиева: Не съм правила секс за една нощ

Представяме ви едно много горещо интервю с "Miss Queen of Beauty 2008" - Бориса Тютюнджиева...

Представяме ви едно много горещо интервю с "Miss Queen of Beauty 2008" - Бориса Тютюнджиева... В него ще разберете какъв трябва да е мъжът до нея, кои са по-добри чужденците или българите и куп други пикантни неща...

- Какъв е мъжът до теб?

- Не е известен, не обича много да се снима  и да се показва по медиите. Аз обаче имам идея да го снимам в една от новите си фотосесии. Не знам как ще го приеме, защото все още не съм му го споделяла... Той е много е амбициозен. Живеем заедно повече от половин година.

- Писаха, че гаджето ти е син на газов бос... Вярно ли е?

- Личният живот е личен и затова не искам да го коментирам. Само ще кажа, че е младо момче и не е дъртак, както пишат.

- Мислите ли за брак и дете?

- Доста е рано... Познаваме се от близо година.

- А получаваш ли неприлични предложения и сега, когато имаш сериозна връзка?

- Все още получавам доста неприлични предложения. Важното е, че не им обръщам внимание.

- Правила ли си секс за една нощ?

- Не! Не съм чак такава авантюристка и като се замисля не съм правила. Ако съм силно привлечена може би, но е важен и интелектът, това дали можем да си кажем нещо с човека до мен.

- Как те забелязаха и как подписа договори с модните агенции в Милано?

- Имам роднини в Милано и те доста ми помогнаха да подпиша с агенцията там. Направих няколко семпли фотосесии за Италия. Те бяха събрали адреси на най-големите агенции и така се случи всичко. Аз работя в две агенции, не е като тук да си ангажиран само с една. Там фолк стилът не е наложен. Натуралното излъчване се цени и харесва. Тук обаче, за да си харесвана трябва да слагаш тежък грим.

- Как са мъжете в Милано?

- Доста по-позитивни и страстни. Това им е заложено генетично. Романтични са и обичат да флиртуват. Въпреки това харесвам много повече българите. Италианците са лигави, женствени и са контета, особено в Милано, където е модната столица. Там обаче не се залага на мутренското излъчване и това един мъж да е като борец. Аз лично не искам мъжът до мен да е мускулесто чудовище, естествено не искам да е и разплут. Искам да има нещо в главата и да може да си комуникираме.

- Защо според теб те сравняват с Андреа?

- Не виждам прилика между мен и Андреа. Тя е хубава жена. Харесвам я и като изпълнител, има доста хитови песни. Просто сме руси и затова ни сравняват. Иначе сме съвсем различни.

- Какво стана с амбициите ти да ставаш певица?

- Засега съм го оставила на заден план. Имам доста професионални ангажименти за снимки тук и в Милано. Образованието ми също не го позволява. Уча бизнес администрация, даже в момента съм в сесия. Не съм отписала и това мое желание, но за момента се отдавам на други неща.

- След участието ти в клипа на Борис Дали - "Помощ от приятел", във видео на кой изпълнител(ка) би искала да участваш?

- Харесвам много Мария. Песните, поведението й... Има изключителни хитове. Харесва ми и като глас, и като визия. Определено ми е любимка и си надувам нейните парчета в колата.