search icon

Любопитно

Какво иска Адриана Лима за Коледа?

Тя направи разкритието в магазин SoHo, докато заедно с колежките си представяха любимите си продукти на Victoria's Secret

Когато става дума за коледни желания, Адриана Лима определено може да изпълни няколко.

Но моделът на Victoria's Secret разкри, че единственото, което иска за Коледа е писмо написано на ръка.

Тя направи разкритието в магазин SoHo в Ню Йорк, докато заедно с колежките си Шанел Иман, Ерин Хедъртън и Лили Олдридж представяха любимите си продукти на Victoria's Secret, които биха били чудесни подаръци за Коледа. 

Дамите изглеждаха зашеметяващо в бели потници, черни суичъри и черни, къси поли на пайети, които показваха перфектно оформените им крака.

Те представиха колекция коледни гримове, дамско бельо, лосиони и парфюми.



*Планове за празниците: Адриана Лима разкри, че ще прекара Коледните празници в Бразилия със съпруга си и едногодишната си дъщеря Валентина

Лима намекна на съпруга си, баскетболиста Марко Ярич, какво иска за празниците – сутиен с невероятен повдигащ ефект на Victoria's Secret и каза: “Той увеличава с два номера и е много удобен.”

Но тя каза, че не е по материалните подаръци и би предпочела подарък , който е направен от сърце.

“Обичам писма написани на ръка”, каза тя. “Никой вече не прави това.”



*Ангелите на дядо Коледа Шанел Иман, Адриана Лима, Ерин Хедъртън и Лили Олдридж показват коледните подаръци на Victoria's Secret в SoHo

Също така разказа и за някои традиции, с които е израснала в Бразилия – семейството споделя богата вечеря в Коледната вечер и след като децата заспят, родителите крият подаръците под леглата им.

Все пак в Бразилия няма комини, през които дядо Коледа да мине, защото е много топло.

“Така Дядо Коледа ще сложи подаръците под леглото ти и на следващата сутрин децата ще погледнат под леглата и ще видят подаръците за първи път. Точно това и ще правя с Валентина отсега нататък”, каза моделът.

“Това е втората ù Коледа. Сега е малко по-голяма и започва да разбира все повече.

Ще бъдем в Бразилия и тя ще види океана за първи път. Вълнуващо е! По принцип тя обича водата, затова си мисля, че ще ù хареса”, сподели за своите коледни планове Лима.



*Апетитът на модела: Шанел Иман сподели, че любимата ù част от празниците е тъпченето със сладки, направени от нейното семейство

Въпреки, че е много слаба, Шанел Иман твърди, че обича да прекалява с празничната вечеря 

“Носим купища сладкиши на празненството и всеки се опитва да надмине другите – от кексчета, през плодови сладкиши до пайове. Аз просто ям от всичко!”, твърди тя.

Ерин Хедъртън харесва еврейските си корени, защото ги свързва с празника Ханука.

Тя казва: “Вкъщи навсякъде има традиционни сладкиши и кремове. Празниците са чудесни, но семейството ми е мързеливо и затова си подаряваме подаръци само 4 нощи вместо 8.”



*Чудно: Ерин Хедъртън показва новия сутиен с повдигащ ефект на Victoria's Secret, за който се твърди, че увеличава размера на женските гърди с 2 номера

Самопровъзгласилата се за “Коледно момиче” Лили Олбридж не позволява на калифорнийската жега да убие коледния ù дух

Тя сподели: “Израснах в Лос Анджелис и въпреки, че тук е ужасно топло на Коледа, обикновено си подаряваме удобни пижами в Коледната нощ, така че на следващия ден си имаме празнични вълнени пижами.”

*Горещи празници: Ангелът на Victoria's Secret Лили Олбридж каза, че няма да позволи на калифорнийскта жега да развали празничното ù настроение и все пак ще се напъха в удобна пижама

Момичетата ще представят новата колекция на Victoria's Secret на новогодишното модно ревю, което ще се излъчи по CBS на 30 ноември в 10 часа.

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver

Свързани новини