search icon

Звездите

Алисия и Емануела отново пяха в дует

Двете звезди на "АРА мюзик" зарадваха колегите и гостите в столичен пиано бар като изпълниха в дует популярното парче на брюнетката "Досещай се сам"

Снощи, по време на купона по случай рождения ден на "Фен ТВ", на сцената излезе Емануела. Но вместо да пее сама, тя реши да го направи с новата си дружка.

"Искам да поканя при мен Алисия, за да изпълним заедно "Досещай се сам". Знам защо ти е толкова любима", обърна се Емануела към колежката си.

Блондинката не чакаше второ повикване и излезе на сцената. "Аз просто много я харесвам тази песен. Тук съм като всички вас, да се забавлявам", заяви певицата и двете с Емануела запяха в дует, под акомпанимента на роял. След което Алисия реши да попее и сама, като изпълни част от парчето "Твоя тотално", посветено на бившия й Валери Божинов. След като приключиха с изявите си двете изпълнителки се настаниха в сепарето на шефа на "АРА мюзик" Виктор Касъмов. Там беше и годеникът на Емануела - Денис Касъмов.

Освен Алисия и Емануела за гостите на купона пяха още фолк певците Лияна, Антонина, Крум, Тони Стораро, Теодора и др. Поп изпълнителите също се изявиха. На сцената пяха Графа, Миро и Маги Джанаварова.

Сред гостите на купона бяха Джина Стоева, Ивена, Рени, Румънеца и Енчев, Дебора и Кристиана и др. След официалната част купонът се пренесе във фолк клуб "Help".

Източник: bliasak.bg
 

Свързани новини